Virtuaalivirtuoosien kevään tapahtumia

Virtuaalivirtuoosit ovat aktiivisena mukana erilaisissa tapahtumissa kevätlukukauden aikana. Ensimmäisenä tapahtumana on Mauri Laakson pitämä pelillisyyskoulutus. Mauri oli pitämässä luentoa samasta aiheesta aikaisemmin Tavastian virtuooseille ja sieltä saadun erittäin positiivisen palautteen johdosta päätimme pitää koulutuksen koko hankeryhmälle. Ennakkotehtävän perusteella koulutuksesta on tulossa todella mielenkiintoinen 🙂

Pelillisyyskoulutuksen jälkeen seuraavalla viikolla pääsemme tutustumaan simulaattorien valmistukseen. Saimme harvinaislaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan suomalaiseen simulaattoripajaan Foracerille. Simulaattorit ovat olleet keskeisessä roolissa hankkeen koulutuksissa, sillä aikaisemmin syksyllä teimme reissun Tampereelle Simracin ja Tredun tiloihin, joissa pääsimme kokeilemaan WRC- ja yhdistelmäajoneuvosimulaattoria. Tällöin tavoitteenamme oli tutustua simulaattoreiden avulla tapahtuvaan koulutukseen. Nyt pääsemme näkemään miten simulaattoreita valmistetaan käytännössä. Samalla saamme varmasti paljon uutta oppia ja mahtavia ideoita omien simulaattoriväkertelyjen suhteen.

Kevät huipentuu ITK-päiviin, jotka pidetään totutusti Hämeenlinnan Aulangolla huhtikuun puolessa välissä. Virtuaalivirtuoosit osallistuvat kyseiseen tapahtumaan aktiivisena sisällön tuottajana luoden tapahtumasta muistiinpanoja joiden avulla voimme pitää tulevaisuudessa koulutustilaisuuksia. Myös sosiaalisen median osuus huomioidaan ITK-päivien osalta etenkin Virtuaalivirtuoosien Instagram-sivuilla.

Kaikki projektin aikaiset tapahtumat ovat nähtävissä täältä.