Tavastian hankeblogi

screen-shot-2016-09-27-at-16-37-32

Tavastian Virtuaalivirtuoosit löytyvät osoitteesta https://tavastianvirtuaalivirtuoosit.wordpress.com.

Lue blogista mm. tuoreita kuulumisia Asiakaspalvelusimulaattorin tekemisestä. Tavoitteena on luoda luokkaympäristöön mahdollisimman todentuntuinen, hotellin vastaanottoa simuloiva tila. Tilassa opiskelija työskentelee hotellin vastaanotossa. Toiset opiskelijat ovat hänen asiakkaitaan. Opiskelijalla on käytettävissään tietokone, jolla on hotellin varausjärjestelmää vastaava sovellus. Sillä hän voi suorittaa varausjärjestelmän perustoimintoja, kuten varausten tekemistä sekä asiakkaan kirjaamista sisään hotelliin ja ulos sieltä. Tilaan luodaan todellisuuden tuntua kuva- ja äänimaailmalla sekä erilaisella rekvisiitalla, jolloin opiskelijoiden on helpompi eläytyä tilanteeseen. Tavastialaiset tekevät simulaattoria yhteistyössä Luksian kanssa.